Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Jednička medzi školskými taškami Step by Step: Model GRADE

Jednička medzi školskými taškami Step by Step: Model GRADE

Tipy pre rodičov školákov 4. 7. 2023 2 minúty
Tereza Kotilová
Kolekcia školských aktoviek Step by Step je známa svojou nekompromisnou kvalitou, pre ktorú ju radi rodičom odporúčame. Niektoré deti však uprednostňujú školský batoh, takže rodičia museli ešte nedávno siahnuť po inej značke. Teraz už ale nie! Spoločnosť Hama totiž pod značkou Step by Step ponúka aj školský batoh GRADE. Poďte sa na neho s nami bližšie pozrieť.

Školský batoh Step by Step GRADE nadchne všetkých malých školákov. Značka Step by Step sa drží svojich osvedčených motívov ako sú delfíny, trblietavé motýle, jednorožec, pavúk, futbal či vesmír.

Jedinečnosť modelu GRADE

V čom je model GRADE jedinečný oproti ostatným modelom značky Step by Step? Svojou konštrukciou. Možnosť plynulého výškového nastavenia ramenných popruhov pomocou otočného mechanizmu vo vnútri aktovky zaisťuje dokonalé nastavenie ramenných popruhov priamo na chrbte dieťaťa. Model GRADE je vhodný nielen do školy, ale i na šport a voľný čas.

Odporúčame pre žiakov 1. až 4. triedy ZŠ. 

Batohy GRADE majú predĺženú záruku na 4 roky!

Značka Step by Step chráni prírodu! Látka, ktorá je použitá na výrobu tohto modelu, je vyrobená z recyklovateľných PET fliaš. S batohom GRADE sa nemusíte báť ani dažďa, pretože je ošetrený vodoodpudivou impregnáciou bez škodlivých látok

Vlastnosti modelu GRADE 

Veľmi flexibilný, príjemný na nosenie a v športovom dizajne – taký je model GRADE! Konštrukcia EASY GROW robí batoh jedinečným. Vďaka nemu vydrží deťom i niekoľko školských rokov.

Vďaka MAGIC MAGS a MAGIC MAGS FLASH nemusíte mať obavy, že vaše dieťa batoh skoro omrzí. Sú to obrázky či prívesky, ktoré držia na batohu na dvoch magnetických plochách ukrytých v batohu. Obrázky držia pomocou magnetu a prívesky sa zaistia sponkou. Prípadná výmena je tak veľmi jednoduchá. Tieto doplnky umožnia dieťaťu spestriť dizajn podľa nálady a je zaručené, že ho tak batoh len tak neomrzí.

Kristýna, mama troch školopovinných detí a majiteľka Agátinho sveta, dodáva: "Z vlastných skúseností môžem povedať, že deti cool motívy doslova milujú. Dopriať im ich obľúbený motív je s týmito vymeniteľnými obrázkami veľmi ľahké a cenovo dostupné. K výberu je najlepšie rovno vziať i deti, pretože práve ony potom budú nosiť batoh každý deň na chrbte." 


Model GRADE zblízka

Školský batoh Step by Step model GRADEultraľahkú ergonomicky tvarovanú chrbtovú časť s mäkkým priedušným polstrovaním a konštrukciou zo sklolaminátu. Popruhy na ramená v tvare S sú polstrované, nastaviteľné a nezarezávajú sa do ramien. Doťahovacie pásiky na ramennom popruhu slúžia na dokonalé priľnutie aktovky k chrbtu dieťaťa. Hrudný popruh je výškovo nastaviteľný a odnímateľný. Bedrový pás slúži na optimálne rozloženie hmotnosti aktovky medzi ramená a bedrá a je taktiež odnímateľný. Hrudný popruh navyše zaisťuje, že batoh sedí uprostred chrbta presne tak, ako sedieť má.

Na všetkých viditeľných stranách školského batohu GRADE sú reflexné prvky, ktoré zaisťujú dostatočnú bezpečnosť v šere a v tme. Zatváranie batohu je riešené dvomi magnetickými prackami. Toto šikovné riešenie veľmi uľahčuje deťom časté otváranie a zatváranie batohu. Navyše je výškovo nastaviteľné, a tak je možné zväčšiť objem batohu.

Kam s desiatou a fľašou? Šup s nimi do izolovaného predného vrecka a do bočných vreciek s odtokovými dierkami. Pokiaľ do vrecka vytečie fľaša, tekutina odtečie otvormi skôr, než sa stihne vsiaknuť do hlavného vrecka a zničiť učebné pomôcky. Stabilné dno aktovky s nôžkami zaistí lepšiu stabilitu a ochranu pred vlhkom a špinou. Vnútorné vrecko je veľmi priestranné. V klope batohu sú navyše umiestnené dve gumičky, do ktorých jednoducho prichytíte peračník. Tým ušetríte miesto v hlavnom vrecku a predídete zlámaným pastelkám, pretože peračník pevne drží na veku a netrasie sa rôzne v batohu.


 

Čo znamená EASY GROW systém?

Vďaka systému EASY GROW rastie batoh s dieťaťom. Značka Step by Step integrovala tento systém tiež do batohov coocazoo pre starších školákov – a veľmi sa osvedčil. Rodičia oceňujú, že batoh vydrží niekoľko školských sezón. Súčasťou modelu GRADE je preto práve tento unikátny systém! Batoh môžete rýchlo prispôsobiť veľkosti vášho dieťaťa. Tým je zaistené ergonomické nosenie od 1. do 4. ročníka.

Ako spoznáte, že batoh sedí správne? Poslúžia vám tri základné rady:

1. Je široký ako ramená dieťaťa
2. Prilieha celou plochou na chrbát
3. Končí nad sedacou časťou


Pokiaľ vás viac zaujíma viac o tom, ako vybrať školský batoh alebo ako správne nosiť školský batoh, navštívte náš blog Tipy pre rodičov školákov. Nájdete tu mnoho zaujímavých rád a informácií, ktoré uľahčia život vám i vášmu školákovi.

 

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.