Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Topgal 2024: Nová kolekcia školských tašiek pre 1. stupeň ZŠ

Topgal 2024: Nová kolekcia školských tašiek pre 1. stupeň ZŠ

Tipy pre rodičov školákov 5. 4. 2024 4 minúty
Tereza Kotilová
Je to tu! Predstavujeme vám novú kolekciu školských tašiek Topgal 2024. Radosť urobí nielen budúcim prváčikom, ale aj ostrieľanejším školákom na prvom stupni ZŠ. Dizajny sú ako každý rok vskutku prekrásne. V tohtoročnej kolekcii nájdete pútavé motívy, medzi ktorými si každý nájde to svoje. Myslíme si, že s novou kolekciou Topgal pôjdu ľahko robiť kompromisy, čo sa zdravého nosenia a zároveň páčivého dizajnu týka.

Topgal 2024: Nová kolekcia školských tašiek pre 1. stupeň ZŠ

Nadčasové a trendy tašky pre dievčatá aj chlapcov

Predstavujeme vám nové školské tašky pre 1. stupeň ZŠ od obľúbenej značky Topgal. Kolekcia Topgal 2024 ponúka nadčasové a trendy modely pre dievčatá aj chlapcov, ktoré budú na chrbte vašich školákov neprehliadnuteľné. Každý kúsok je navyše niečím originálny. Avšak, dizajn nie je všetko. Značka Topgal myslí v prvom rade na zdravé nosenie. Na konštrukcie tašiek Topgal sú kladené veľmi vysoké nároky a prechádzajú prísnym testovaním. Dôležité totiž je, aby sa dieťa cítilo pohodlne a jeho chrbát sa zdravo vyvíjal.

Môžete si byť istí, že všetky školské tašky Topgal majú ergonomicky tvarovaný chrbát a dostatočné polstrovanie nastaviteľných ramenných popruhov. Nie je opomenutá ani bezpečnosť, a reflexné prvky sú tak samozrejmosťou.
 
"Dizajnéri značky Topgal veľmi dobre vedia, že detské motívy sa rýchlo opozerajú a za pár mesiacov sa už deťom páčiť nemusia. Preto dôkladne sledujú trh a vyberajú motívy a farby, ktoré budú pre nadchádzajúcu sezónu dostatočne trendy. Ich kolekcia je tak obľúbená a úspešná aj z toho dôvodu, že pri výbere nových motívov okrem iného vyhodnocujú úspešnosť vlaňajšej kolekcie.“ dopĺňa Kristýna Křížová, mama troch detí a majiteľka Agátinho sveta.

Školské tašky Topgal 2023
 

Tašky Topgal 2024 pre prváčikov

Vyberáte tašku pre budúceho školáka a máte jasno, že to bude značka Topgal? Potom si skúste bližšie prezrieť jednokomorové a dvojkomorové modely AIRA, BEBE, DIDI, KIRA, ELLY, COCO, BAZI či ENDY. Pre malý chrbát budú ideálnou voľbou.

Jednokomorová aktovka AIRA je ultraľahkou verziou klasickej aktovky. Špeciálny chrbtový systém je anatomicky prispôsobený detským chrbtom školákov od 110 cm. Jednoduchá manipulácia pri otváraní a zatváraní aktovky vďaka špeciálne vyvinutému plastovému zámku s magnetom. Aktovka má pevné nepremokavé dno s nožičkami. Jednokomorové sú aj modely BEBE, DIDI a KIRA.

Malým drobným prváčikom budú tiež perfektne sedieť odľahčené dvojkomorové modely BAZI a ENDY, ktoré nevážia ani 1 kilogram! Avšak svojím objemom môžu slúžiť až do 3. triedy.

Naopak model COCO patrí k najuniverzálnejšiemu strihu s tromi komorami, ktorý dieťa využije od prvej triedy pokojne až po piatu.


 

Tašky Topgal 2024 pre 2. – 5. triedu ZŠ

Ak sa cez prázdniny stane z neostrieľaného prváčika rozpozeraný druhák či vášho školáka čaká posun do vyššej triedy, potom už môžete siahnuť po málinko väčších a priestornejších modeloch. Ide o dvojkomorové školské tašky CODA, KIMI, LYNN či MIRA. Tieto objemnejšie tašky vystačia školákovi pokojne až po začiatok druhého stupňa.
 
A ako je možné, že taká taška porastie s vaším dieťaťom, keď je možné ju nosiť až po štart druhého stupňa? Chrbtový systém školských tašiek Topgal je vybavený polstrovanými, ergonomicky tvarovanými a sťahovateľnými popruhmi, ktoré sú pre pohodlné nosenie tašky nevyhnutné. Samozrejmosťou je výškovo nastaviteľný hrudný pás.


Mrknite tiež na naše výhodné súpravy školských tašiek a aktoviek v rovnakom dizajne.
 

 

7 dôvodov, prečo vybrať práve školské tašky Topgal?

Stále váhate? Tu je záverečné zhrnutie – 7 dôvodov, prečo vybrať práve školskú tašku českej značky Topgal:

  1. Ergonomicky tvarovaný chrbát s robustným polstrovaným systémom – chráni chrbát školáka pred tlakom uložených školských potrieb.
  2. Hmotnosť školskej tašky – vďaka použitým odľahčeným materiálom tašky vážia okolo 1 kg.
  3. Nastaviteľné ramenné popruhy – taška správne rozkladá záťaž na celý chrbát.
  4. Český výrobca s tradíciou – tašky nesú označenie „Česká kvalita“.
  5. Moderné tašky v kvalitnom prevedením – pútavé dizajny na tých najkvalitnejších materiáloch.
  6. Praktické vnútorné usporiadanie vreciek – dostatok zorganizovaného priestoru pre všetky školské pomôcky aj pre desiatu a malé drobnosti.
  7. Bezpečnostné prvky – reflexné prvky pre ochranu za šera nájdete na všetkých štyroch stranách tašky.


Máte doma školáka 2. stupňa ZŠ či ešte väčšieho študenta? Aj vy si u nás vyberiete ideálny školský batoh Topgal.
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.