Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Školské batohy Ergobag 2024: Zdravé nosenie a udržateľnosť v jednom

Školské batohy Ergobag 2024: Zdravé nosenie a udržateľnosť v jednom

Tipy pre rodičov školákov 7. 4. 2024 4 minúty
Tereza Kotilová
Preferujete okrem zdravého nosenia tiež ekologicky šetrný prístup k životu? Potom si môžete prísť na svoje aj vo výbere školského batohu pre vášho školáčika. Aj medzi školskými aktovkami sa totiž nájdu také, ktoré sú zdravotne neškodné, a navyše prispievajú k ochrane životného prostredia. Školské batohy nemeckej značky Ergobag sú navyše 100 % vyrobené z recyklovaných PET fliaš. Poďte si nami pozrieť tohtoročné nové modely.

Školské batohy Ergobag 2024: Zdravé nosenie a udržateľnosť v jednom

Prečo a komu vybrať školský batoh Ergobag

Ergonomické batohy obľúbenej nemeckej značky Ergobag ideálne pre prvý stupeň ZŠ. Vychádzajú z princípu vysokohorských batohov, ale sú zároveň upravené pre školské účely. Čím sa z batohu stáva zaujímavý viacúčelový produkt, ktorý nájde svoje využitie ako v škole, tak trebárs aj na výletoch. Batohy Ergobag budú sedieť každému školákovi, nakoľko majú možnosť individuálne upraviť ramenné popruhy, bedrový pás aj hrudný popruh. Tak ľahko dosiahnete ideálne nastavenie pre deti rôznych výšok. Školský batoh Ergobag tak vydrží dlhé roky, lebo rastie spolu s vaším dieťaťom.

Ráno, v hmle, večer či za hustého dažďa treba byť vidieť a žiariť už z diaľky. S reflexnými prvkami na batohu je školák vidieť až na 200 metrov. Ergobag používa veľmi kvalitné reflexné prvky, ktoré sú tvorené unikátnymi mikroskopickými čiastočkami. Kvalitný materiál odoláva počasiu a UV žiareniu, takže školák je dokonale vidieť v každom počasí.

Nemecká značka Ergobag myslí nielen na kvalitu materiálu, ale aj na prírodu. A preto vyrába školské tašky Ergobag zo 100 % PET recyklovaných tkanín. Tipnete si, koľko PET fliaš je potrebných na recykláciu na výrobu jednej tašky Ergobag? Odpoveď nájdete tu.

Mení vaše dieťa často vkus? Potom oceníte originálne doplnky na batoh "Kletties", vďaka ktorým môžete ľahko zmeniť imidž školského batohu z minúty na minútu.

Originálne doplnky na batoh "Kletties"

To najlepšie z najlepšieho: Školské batohy Ergobag prime 2024

Školský batoh Ergobag prime je u nás najobľúbenejším typom z celého portfólia batohov Ergobag. Je ideálny pre školákov od 6 rokov približne do 11 rokov alebo od 100 cm do 150 cm. Školský batoh Ergobag Prime má tie najlepšie ergonomické vlastnosti, ktoré nijako nenarušujú zdravý vývoj chrbta vašich detí.

Nové prepracované modely Ergobag prime 2024 sa pýšia dodatočnými bočnými výstuhami, novou praktickou hornou časťou, upraveným kompresným systémom, ešte mäkčenejšími a tvarovanejšími ramennými popruhmi a napríklad aj vylepšenými bedrovými pásmi.

Jedná sa o jednokomorový samostojný batoh s vnútorným členením, ktorý pojme až 20 l. Vďaka vnútornej kompresnej šnúrke je možné celkový náklad zviazať, pritlačiť na chrbát a eliminovať tak pôsobiacu páku na chrbát. Priestor na fľašu a desiatu je v prednom vrecku, nedochádza tak k jednostrannému preťaženiu, ako keď je fľaša umiestnená na bočnej strane batohu. Látka je 2x impregnovaná, má vodný stĺpec 1500 mm, a odoláva tak dažďu a nečistotám.

K batohu možno dokúpiť množstvo príslušenstvo ako napríklad pláštenku, dosky na zošity, vymenitelné Kletties či dizajnové doplnky s rovnakým motívom – peračník, peňaženku, športový vak (ten možno prichytiť na batoh na 3 rôznych miestach).

Ste nedočkaví? Poďte sa s nami pozrieť na vydarenú kolekciu 2024, ktorá je podľa výrobcu historicky tou najvydarenejšou čo sa dizajnov i ergonómie týka.

Omrknite taktiež kúsky z minuloročnej kolekcie Ergobag 2023

Chcete vedieť o značke Ergobag viac, aby ste sa mohli správne rozhodnúť? Prečítajte si o výhodách školských batohov Ergobag i o udržateľnosti značky Ergobag

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.