Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Rozhovor s našou VIP ambasádorkou Sisou

Rozhovor s našou VIP ambasádorkou Sisou

Inšpiratívne rozhovory 8. 9. 2020 2 minúty
Silvia Križanová, modelka, mamička, podnikateľka…. Na Instagrame známa pod prezývkou @sisa_kr. Sisa sa v roku 2009 prebojovala dokonca do finále Miss Universe. O krásu na jej Instagrame teda nie je núdza. :) Ako Sisa zvláda skĺbiť rodinný a pracovný život? Ako sa o seba stará? To sa dozviete v našom rozhovore. Táto veľmi zaujímavá mamička určite stojí za pozornosť.



Ahoj Sisa, ako ste si užili toto leto s rodinou?

Zdravím vás! Leto sme si užili v rámci možností ako sa dalo. Nakoľko sme sa začiatkom prázdnin presťahovali do nového rodinného domu, mali sme o zábavu postarané. No stihli sme aj zopár výletov, či už s rodinou alebo s priateľmi.


Povedz nám, ako stíhaš všetky pracovné aktivity a zároveň rodinný život?

Moje pracovné aktivity sa väčšinou snažím skĺbiť s rodinou, no keď sa to nedá, poprosím jednu z babičiek aby zavarovala malého Tomiho. Tento mesiac by mal nastúpiť už do súkromnej škôlky, tak uvidím ako sa mu bude páčiť a dariť.
 

Nechýba ti niekedy modeling a cestovanie?

Modeling ani nie, hlavne tie dni ktoré som trávila sama na letisku, v hoteli, v cudzom meste mi vôbec nechýbajú. Teraz sa snažíme cestovať všetci spoločne a má to úplne nový rozmer.  

Aké je Tomi dieťa? Ako by si svojho synčeka popísala? :)

Najkrajšie dieťa na svete!! Ok a teraz vážne, myslím, že je veľmi bystrý a chvalabohu si nechá väčšinu vecí vysvetliť, plače len keď sa mu niečo stane, inak je celkom pohodovo naladený. Teším sa, že sa s ním dá normálne porozprávať, pekne mi odpovedá keď vie a keď nevie, tak sa len usmeje :-)) Je to nová kapitola jeho detstva.




Aké hračky u vás majú najväčší úspech?

Jednoznačne tie kde sú autá. Tomi je veľký milovník bágrov, traktorov, tatroviek.. ale i zvierat a lega. Niekoľkokrát do týždňa si spolu vyrábame postavičky z plastelíny alebo vyfarbujeme s vodou obrázky.


 

Dbáš na to, s čím sa Tomi hrá? Vyberáš dizajnové hračky, hračky čo rozvíjajú, alebo to nechávaš na ňom?

Tak v prvom rade, myslím, že máme doma naozaj málo hračiek oproti iným domácnostiam :-) No tie, čo máme som na 95% vyberala ja a snažila som sa, aby mali aj nejakú prídanú hodnotu, kvalitné prevedenie a čo najdlhšiu životnosť :-) 


Ako to máte s vyrábaním a maľovaním? Vieme, že partner sa umením živí, ako to vyzerá s Tomim? Odporučila by si nejaké kreatívne súpravy? :)

Ako som už vyššie spomínala, určite tu plastelínovú! Tá je naozaj super! Máme dokonca dve, navyše formičky a rôzne doplnky k tomu. 


Naše mamičky určite bude zaujímať taká klasická otázka, ako sa udržuješ vo forme? :)

Snažím sa pravidelne 3x do týždňa cvičiť s trénerom, no hold ide to tažšie ako kedysi - hlavne teraz po prádzninách.
 

Plánuješ dať Tomiho od septembra do škôlky alebo máte pestúnku?

Áno, Tomiho čaká čoskoro jeho prvý škôlkársky deň :)


Užite si zvyšok leta a veľmi ďakujeme za spoluprácu.