Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Arty Toys oslavuje 10 rokov

Arty Toys oslavuje 10 rokov

Tipy pre výber hier a hračiek 20. 10. 2021 2 minúty
Tereza Kotilová
Poďte sa pridať k oslave sveta dizajnových postavičiek Arty Toys od značky Djeco. Oslavuje neuveriteľných 10 rokov a za tú dobu sa herné svety nežných princezien, drsných pirátov a odvážnych rytierov poriadne rozrástli.

Arty Toys oslavuje 10 rokov

Spoznajte 2 herné svety Arty Toys

Čo môžete od kolekcií Arty Toys nájsť na Agátinom svete? 2 dokonalé herné svety plné zábavy a množstva postavičiek, ktoré budú baviť dievčatá aj chlapcov. Stačí už len vymyslieť vlastný rozprávkový príbeh a hra môže začať. Pre dievčatá je tu kúzelný svet Djeco Arty Toys Princezné a chlapci budú isto nadšení z dobrodružného sveta Djeco Arty Toys Piráti a rytieri. Ilustrátori značky Djeco neustále vytvárajú nové a nové postavy, a tak môžu deti svoju zbierku postavičiek nepretržite rozširovať a vymýšľať tak nové príbehy.
 

 

Djeco ARTY TOYS Piráti a rytieri

Majú vaše deti rady dobrodružný svet pirátov a rytierov? Pokiaľ áno, s figúrkami Arty Toys sa práve do takého sveta môžu jednoducho preniesť a vytvárať v ňom príbehy podľa vlastnej bohatej fantázie. Každá figúrka piráta alebo rytiera je vybavená celým radom špeciálnych doplnkov, ktoré pri vymýšľaní príbehov a zápletiek iste pomôžu. Pirát Rick so svojím delom zaistí presnú paľbu pri strete s inou nepriateľskou loďou či pevninou. Ubráni pred ním rytier Goran svoje veľkolepé sídlo a potvrdí tak jeho nedobytnosť?



Djeco ARTY TOYS Piráti a rytieri


Djeco ARTY TOYS Princezné

Máte doma malú princeznú, ktorá sa nielen rada parádi pred zrkadlom, ale rovnako tak rada fantazíruje? Potom sú práve pre ňu figúrky Arty Toys Princezné ako stvorené pre vymýšľanie rozprávkových príbehov. A čo až uvidí tie dokonalé detaily každej postavičky a všetky jej doplnky.

Princezná Celesta so svojimi ružovými krídlami a kúzelnou paličkou je pripravená splniť všetky vaše priania. Za to princezná Columba, tá je veľkou milovníčkou vtáčikov, čo nezaprie jej verný spoločník páv a rovnako tak jej šaty zdobené vtáčou tematikou. Navyše sa veľmi rada hrá na detektívku a rieši tajné prípady vo svojom okolí. Princeznú Elodiu zase nikde nestretnete bez jej verného spoločníka králička, ktorý sa volá White. Čo sa asi stane, až sa kroky týchto princezien stretnú na jednej ceste? To už je na fantáziu vášho malého rozprávkového rojka. Až bude mať vaša malá slečna princezničiek viac, môže si ich ubytovať v prekrásnej, bohato zdobenej veži pre princezné, kde sa iste budú cítiť ako doma.


 
Djeco ARTY TOYS Princezné
 
Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.