Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog Hráme sa vonku: Agátine tipy na vonkajšie aktivity

Hráme sa vonku: Agátine tipy na vonkajšie aktivity

S deťmi do prírody 8. 6. 2023 4 minúty
Tereza Kotilová
Dnešné deti trávia až príliš mnoho času vo vnútri – v škole, pri počítači či televízore. Pritom pobyt na čerstvom vzduchu je bezpochyby veľmi prospešný pre detskú imunitu a všetky vonkajšie aktivity podporujú rozvoj nielen hrubej motoriky. Tak vyskočte a poďte sa spoločne hrať von!

Hráme sa vonku

Klasika aj originálna vonkajšia zábava

Ako si pobyt vonku oživiť, aby deti tešil a bol pre nich zaujímavejší než lákavá počítačová hra? Čo sa zahrať niektorú zo skvelých vonkajších hier ako staré známe drevené kolky, hádzanie krúžkov, švihadlo, guma na skákanie či sa poriadne vyblázniť pri frisbee?

Ak osvedčená klasika nezaberie, potom pre vás máme skutočnú perlu, na ktorú vylákate od počítača aj toho najtvrdohlavejšieho pecivála. Obľúbený rad Terra Kids od značky HABA prichádza so súpravami stavebnicových konektorov na doma aj do prírody. Za pomoci týchto konektorov a rôzne pozbieraných prírodných materiálov vytvoríte veľkolepé diela buď podľa návodu, alebo podľa vlastnej fantázie. Skúsite si zhotoviť napríklad dinosaura?

Stavebnicové konektory Terra kids

Hráme sa na záhrade

Pokiaľ radšej trávite voľný čas na záhrade, môžete si ho s deťmi spestriť zavesením hojdacieho kruhu, hojdacieho skateboardu či drevenej hojdačky, alebo si pre vedecké pozorovanie nachytajte motýle či iné chrobáky a pozorujte hmyz pomocou nádobky s lupou. Hráte radšej hry? Čo takto skúsiť kroket?

Vyrážame na piesok

Ak máte doma vášnivého "pieskomila", zaiste vás potešia nové značky v Agátinom svete, ktoré prichádzajú s praktickými a veľmi peknými hračkami do piesku.



👉 Objavte značku QUUT, ktorá vyrába dizajnové multifunkčné hračky. Všetky hračky tejto belgickej značky sú úplne bezpečné, takmer nerozbitné, dobre uchopiteľné, a tým pádom vhodné aj pre naše najmenšie deti. Hračky sú bez obsahu ftalátov, BPA, bez latexu a sú 100 % recyklovateľné!

👉 Značka Scrunch predstavuje multifunkčné produkty pre deti, ktoré sa perfektne hodia na pláž pri mori aj piesok na záhrade. Všetky produkty Scrunch sú 100 % recyklovateľné, čím značka prispieva k ochrane našej prírody.

👉 Objavte multifunkčné sety do piesku od rodinnej firmy LÄSSIG, s ktorými sa budú stavať piesočné hrady skoro samé. Vybavte svoje deti kvalitnými hračkami do piesku a pozorujte, akú radosť z hry im prinesú.

TIP OD AGÁTY A MATEJA na záver

Zahrajte sa na majstrov a vyrobte si spoločne na záhrade hmyzí hotel či kŕmidlo pre vtákov. Potom sa môžete oddávať pozorovaniu aktivity okolo nových príbytkov a tipovať, kto sa ako prvý usídli v nových domovoch.
 
Hráme sa vonku: Vyrábame vtáčiu búdku

Online obchod
Zdieľať
Tereza Kotilová Píšem pre vás inšpiratívne články na Agátin blog. Také články, ktoré vám pomôžu s výberom hier, hračiek a pomôcok pre vaše deti. S veľkou radosťou niektoré hračky z Agátinho sveta osobne testujem v praxi, a to pod odborným dohľadom mojej dcéry Rozálie.