Potrebujete poradiť? 0940 052 867 Po - Pia 9:00 - 15:00
0
Košík
Úvodná stránka Mamin blog DJECO – didaktické a logické hry

DJECO – didaktické a logické hry

Pravidlá hier na stiahnutie 15. 1. 2023 2 minúty
Kristýna Křížová
Didaktické a hlavolamové hry, ktoré vám prinášame, dokonale potrápia mozgové závity detí i dospelých, podporujú rozvoj logického uvažovania i priestorovej predstavivosti.

Názov hry: Eduludo - Kde stojí žirafa?, originálny názov: Spacio, 
k
ód: DJ08310
Popis: Vzdelávacia a motorická hra. Pre malé deti je ťažké pochopiť pojem priestoru – vpredu, vzadu, na strane, vedľa, vpravo, vľavo...
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Eduludo – Perlix – hra s počítadlom, originálny názov: Perlix, 
k
ód: DJ08348
Popis: Jednoduchá a zábavná hra učí deti pochopiť základné číslovky od 1 do 10. Hru hrá rodič s dieťaťom.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Eduludo - Skladáme tvary, originálny názov: formes, kód: DJ08300
Popis: Vzdelávacia hra učí deti od 3 rokov pracovať s tvarmi a skladať ich k sebe. Deti umiestňujú tvary tak, aby vyplnili prázdny obrys. 
Pravidlá na stiahnutie
 

Názov hry: Eduludo - Topologix, originálny názov: Topologix, kód: DJ08354
Popis: Kde je žaba? Kde je vták? Na strome, nahor. Úlohou detí je určiť polohu všetkých piatich zvierat a rozmiestiť ich žetóny správne do hernej mriežky. Veľmi zábavná a poučná hra, ktorá učí deti vyznať sa v priestore. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Eduludo – Programovanie, originálny názov: Programmino, kód: DJ08343Popis: Zábavná a jednoduchá hra pre deti od 4 rokov. Hra má za úlohu vysvetliť deťom priestorové vzťahy a ukázať im základ programovania. Cieľom hry je vymyslieť a vytvoriť cestu, ktorá pomôže zvieratkám dôjsť k cieľu, alebo nájsť správny cieľ podľa zadania. Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Eduludo – Primotopo, originálny názov: Primotopo, kód: DJ08328Popis: Jednoduchá prvá hra pre deti od 3 do 6 rokov, ktorá naučí deti orientovať sa v priestore a pochopiť čo znamená hore, dole a vo vnútri. Cieľom hry je určiť pozíciu 5 zvieratiek vzhľadom na 3 prvky na obrázku.Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Eduludo – Bingo 1,2,3, originálny názov: Bingo 1, 2, 3, kód: DJ08258Popis: Hra na priradzovanie a učenie čísel a lesných zvierat pre 1 až 4 hráčov od 4 do 6 rokov.  Vyhráva hráč, ktorý prvý zaplní svoju dosku.
Pravidlá na stiahnutie



Názov hry: Sologic - Polyssimo - puzzle, originálny názov: Polyssimo, kód: DJ08451
Popis: Skvelý drevený hlavolam pre malých aj veľkých. Zložte všetkých 11 dielikov do štvorca. Vyberte si jedno z 30 zadaní, položte na hraciu dosku úvodnú časť dielikov a potom sa pokúste štvorec dostavať.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Sologic - Cubissimo, originálny názov: Cubissimo, kód: DJ08477
Popis: Dokážete zo 7 drevených častí zostaviť perfektnú kocku? Na 30 kartách nájdete východiskové pozície pre dostavanie kocky. Potrápte svoje mozgové závity s touto logickou hrou.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Sologic - Pentanimo, originálny názov: Sologic Pentanimo, kód: DJ08578
Popis: Logická hra pre 1 hráča od 5 rokov. Cieľom hry je umiestniť všetkých 7 zvieratiek na hernú dosku. Umiestniť zvieratká na doske vyžaduje veľa premýšľania. Hra rozvíja logiku a trpezlivosť. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Sologic – Pyramídy, originálny názov: Sologic Pyramid Logic, kód: DJ08532Popis: Logická hra pre 1 hráča od 7 rokov. Hráč si vyberie pyramídovú kartu s požadovanou úrovňou náročnosti. Potom sa pokúsi umiestniť dieliky na pyramídovú kartu a rešpektovať pritom umiestnenie a orientáciu zobrazených hieroglyfov.  Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Sologic - Cubologic 9, originálny názov: Sologic Cubologic 9, kód: DJ08581
Popis: Logická hra pre 1 hráča od 6 do 99 rokov. Cieľom hry je zostaviť obrázok podľa karty so zadaním pomocou 9 kociek. Hra rozvíja logiku a trpezlivosť. Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Sologic - Cubologic 16, originálny názov: Sologic Cubologic 16, kód: DJ08576
Popis: Logická hra pre 1 hráča od 8 rokov. Cieľom hry je zostaviť obrázok podľa karty so zadaním pomocou 16 kociek. Hra rozvíja logiku a trpezlivosť. 
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Sologic - Bláznivé tváre, originálny názov: Crazy Faces, kód: DJ08591. 
Popis: Zábavná hra pre jedného hráča.Úlohou hráča je zostaviť kúsok po kúsku tvár príšerky pomocou uvedených drevených dielikov. Hra má niekoľko úrovní náročnosti. Každá výzva má jedno možné riešenie. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Sologic - Doprava, originálny názov: Traffic Logic, kód: DJ08585
Popis: Logická hra pre jedného hráča . Ach, to nadšenie z dovolenky! Úlohou hráča je dopraviť figúrky cestovateľov do cieľových miest dostupnými vozidlami a rešpektovať pritom určený počet ťahov. 
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Sologic - Wildanimo, originálny názov: Wildanimo, kód: DJ08521
Popis: Vrecková hra Sologic pre 1 hráča.  Použite svoje zručnosti v sudoku a pomôžte divokým zvieratkám vymedziť ich územie. Každá úloha má iba jedno možné riešenie. Hra rozvíja logiku a trpezlivosť.  
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Sologic – Vesmír, originálny názov: Sologic Space Logic, kód: DJ08580Popis: Logická hra pre 1 hráča od 7 rokov. Cieľom hry je správne vyplniť mriežku 9 žetónmi. Po položení žetónov na mriežku skontrolujte, že ste dodržali všetky pokyny uvedené na ich okrajoch. Pre každé zadanie existuje iba jedno riešenie!  Pravidlá na stiahnutie
 

Názov hry: Sologic - Veselé sudoku, originálny názov: Crazy sudoku, kód: DJ08488
Popis: Logická hra vo ktoré je úlohou hráča umiestniť 16 drevených žetónov na mriežku podľa princípov sudoku.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Sologic - Architekti, originálny názov: Archilogic, kód: DJ08590. 
Popis: Logická hra pre jedného hráča. Zahrajte sa na architekta a prestavte mrakodrapy veľkého mesta.  
Pravidlá na stiahnutie



Názov hry: Sologic - Záhrada, originálny názov: Logic Garden, kód: DJ08520. 
Popis: Logická hra pre 1 hráča. Úlohou hráča je rozdeliť ovocie a zeleninu do záhonov. Ale pozor! Na jednom záhone nemôžete mať rovnaké ovocie a zeleninu! Hra rozvíja trpezlivosť a logiku. 
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Sologic - Zvieracie pretlačovanie, originálny názov: Zizanimal, kód: DJ08592
Popis: Logická hra pre 1 hráča, ktorá preverí vaše strategické myslenie.  Cieľom hry je posúvať zvieratá po hernej doske tak, aby zostali iba tie, ktoré sú uvedené v zadaní.  Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Sologic – Zvieratká z lesa, originálny názov: Woodanimo, kód: DJ08587. 
Popis: V tejto logickej hre pre 1 hráča je potrebné umiestniť všetky zvieratá do lesa podľa zadania a rešpektovať pritom pravidlá možných a nemožných kombinácií.  
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Sologic – Psíky, originálny názov: Dogmino, kód: DJ08522. 
Popis: Logická hra pre 1 hráča od 6 do 99 rokov. Úlohou hráča je poskladať obrázok pomocou 8 z 10 dielikov. Pre každé zadanie existuje iba jedno riešenie! Hra rozvíja trpezlivosť a logiku.  
Pravidlá na stiahnutie

​​​
Názov hry: Sologic - Hotel, originálny názov: Hotelogic, kód: DJ08586
Popis: Logická hra pre 1 hráča preverí vašu pamäť a logiku. K dispozícii máte 60 úloh rôznej náročnosti. Každá úloha má iba jedno riešenie. Cieľom hry je ubytovať hosťov v hoteli podľa zadania.  
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Sensico , originálny názov: Sensico, kód: DJ08195. 
Popis: Hra pre 2 až 6 hráčov od 4 rokov na priradzovanie zvukov.  Najprv s deťmi pomenujte symboly, ktoré zodpovedajú zmyslom – zrak, čuch, hmat, chuť a sluch. Cieľom hry je zbaviť sa všetkých svojich kariet.   
Pravidlá na stiahnutie
 

Názov hry: Cool School - Malá tržnica - učíme sa nakupovať,
o
riginálny názov: P´tit Market, kód: DJ08533
Popis: Zábavná hra naučí deti ako nakupovať. Deti sa učia počítať a chápať význam peňazí. Cieľom hry je byť prvým hráčom, ktorý nakúpi všetky položky zo svojho nákupného zoznamu. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Cool School – Katudi, originálny názov: Katudi, kód: DJ08535
Popis: Katudi je hra, ktorá vyžaduje cit pre vyjadrovanie, načúvanie, pozorovanie a rýchlosť. Cieľom hry je získať čo najviac kariet. 
Pravidlá na stiahnutie



Názov hry: Cool School – Katudi Home, originálny názov: Katudi Home, kód: DJ08584. 
Popis: Jazyková a postrehová hra pre 2 až 4 hráčov od 5 do 10 rokov. Je potrebné presne popísať karty a pozorne načúvať.  Hra vyžaduje sústredenie, pozornosť a pozorovacie schopnosti. 
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Cool School – Obleč tigríča, originálny názov: Rapido méteo, kód: DJ08527
Popis: Detská hra pre 2 až 3 hráčov od 3 rokov. Hra má dva varianty. Cieľom hry je obliecť svoje tigríča správne podľa popisu.  
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Cool School – Zvieratá sveta, originálny názov: Animo Mondo, kód: DJ08198. 
Popis: V tejto hre v štýle lotérie musia hráči nájsť svetadiel, kde každé zviera žije. Hru vyhráva hráč, ktorý ako prvý zaplní svoju hernú dosku žetónmi s obrázkami zvierat. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Cool School – ABC Rapido, originálny názov: ABC Rapido, kód: DJ08583. 
Popis: Hra, ktorá deťom pomôže rozšíriť slovnú zásobu. V týchto šialených pretekoch sa hráči snažia zistiť požadovaný počet slov v určitej kategórii.  Víťazí hráč, ktorý ako prvý dôjde na cieľové políčko s hviezdou.  
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Panika v džungli , originálny názov: Jungle Panic, kód: DJ08577. 
Popis: V džungli panuje panika. Hrochy, hady a gepardy robia neplechu a narušujú pokoj. Pomôžte obnoviť v prírode harmóniu a vytvorte oddelené zóny pre každý druh zvieraťa. Hra pre 2 až 4 hráčov od 6 rokov. Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Posúvačka džungle, originálny názov: Jungle Taquin, kód: DJ00800
Popis: Logická hra pre 2 hráčov. Hráči majú rovnaké herné dosky s rovnakými dielikmi. Hráči otočia 2 karty so zadaním: na nich vidia, ako majú posúvať svoje dieliky na hernej doske, tak aby napodobnili rozloženie zobrazené na kartách. Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Eduludo - Kioukoi - Hračky,
originálny názov: Kioukoi Jouets, kód: DJ08144

Popis: Zábavná vzdelávacia hra pre deti od 3 do 6 rokov, v ktorej sa naučia triediť a upratovať. Hra rozvíja jemnú motoriku a pozorovacie schopnosti. Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Eduludo - Kioukoi - Domov,
originálny názov: Kioukoi Maison, kód: DJ08146

Popis: Zábavná vzdelávacia hra pre deti od 3 do 6 rokov, v ktorej sa naučia triediť a upratovať. Hra rozvíja jemnú motoriku a pozorovacie schopnosti. Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Eduludo - Kioukoi - Zvieratá,
originálny názov: Kioukoi Animaux, kód: DJ08145

Popis: Zábavná vzdelávacia hra pre deti od 3 do 6 rokov, v ktorej sa naučia triediť a upratovať. Hra rozvíja jemnú motoriku a pozorovacie schopnosti. Pravidlá na stiahnutie


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UKONČENIE PREDAJA:

Názov hry: Jungle logic, originálny názov: Jungle logic, kód: DJ08450
Popis: Zamestnajte svoj mozog touto logickou hrou na princípe sudoku. Určite sa hrou pobavia nielen deti, ale aj rodičia. Je potrebné zaplniť dosku tak, aby žetóny zodpovedali zadaniu v zvislom aj kolmom smere. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Eduludo - Coloformix - rozpoznávanie tvarov a farieb,
o
riginálny názov: Coloformix, kód: DJ08351
Popis: Aký tvar vidíte na obrázku? Mráčik. Akú má farbu? Žltú. Úlohou detí je nájsť správny tvar v určitej farbe ukrytý na obrázku a položiť koliesko na správne miesto na hracej doske. Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Eduludo - Quantitix - počítáme do 5, originálny názov: Quantitix, 
kód: DJ08358

Popis: Úlohou detí je pozorovať obrázok a odhadnúť alebo spočítať koľko je na ňom jednotlivých zvierat a podľa toho uložiť žetóny na správne miesto na hraciu dosku. Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Eduludo - Animocolorix - učíme sa farby,
o
riginálny názov: Animocolorix, kód: DJ08359
Popis: Didaktická vzdelávacia hra naučí deti spoznávať farby. Úlohou detí je pozorovať obrázok, určiť správnu farbu jednotlivých zvierat a podľa toho uložiť žetóny na správne miesto na hracej doske. Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Polyssimo - challenge, originálny názov: Polyssimo - challenge, 
k
ód: DJ08493
Popis: Skvelá strategická hra pre malých aj veľkých na spôsob tetris. Cieľom hry je skladať jednotlivé žetóny na hraciu plochu tak, aby na seba nadväzovali.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Šanca, originálny názov: Shut the box, kód: DJ05217
Popis: Strategická hra Šanca pre 1 až 4 hráčov od 6 rokov. Cieľom hry je v každom kole zavrieť čo najviac klapiek s číslami, dokiaľ nebude možné zavrieť žiadnu ďalšiu. Víťazí hráč, ktorý má po 10 kolách najmenej bodov zo všetkých hráčov. Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Cool School - Rallye,
o
riginálny názov: Rallye, kód: DJ08461
Popis: Kartová hra „Rallye“ je hra pre 2 – 5 hráčov od 6 do 10 rokov na precvičenie sčítania a odčítania. Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Včelí úľ,
originálny názov: BEELOGIC, kód: DJ08548.
 
Popis: Potrápte mozog s touto logickou hrou. Hra je určená pre 1 hráča od 8 rokov. Úlohou hráča je umiestniť všetky dieliky na karte so zadaním tak, aby včielky boli celé.Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Eduludo - Poznáváme dĺžky, originálny názov: Sticks, 
k
ód: DJ08356
Popis: Deti majú k dispozícii rôzne dlhé drevené tyčinky a tie kladú na kartičky, tak aby správne padli na prázdne políčka obrázkov. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Spotissimo, originálny názov: Spotissimo, kód: DJ08539
Popis: Skvelá strategická hra pre jedného hráča. Bude baviť deti aj rodičov. Hráč si zvolí kartičku, postaví začiatok cesty a potom doplní zvyšné dieliky. 
Pravidlá na stiahnutie
 

Názov hry: Sologic – Akvárium,
o
riginálny názov: Aquarium Logic, kód: DJ08574
Popis: Logická hra pre 1 hráča od 7 do 99 rokov. Pomôžte rybám nájsť cestu cez akvárium a nájsť skrytý poklad. Hra obsahuje 30 logických hádaniek v 3 úrovniach náročnosti.  Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Logická hra - ovce, originálny názov: Sheep Logic, kód: DJ08473
Popis: Logická hra preverí postreh a trpezlivosť. Hráč si vyberie jednu predlohu so zadaním, na hraciu plochu umiestni správne hracie karty a jeho úlohou je doplniť zostávajúce karty tak, aby na seba nadväzovali.
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: Eduludo - Primo Ludo - Farby,
originálny názov: Primo ludo couleurs, kód: DJ08367
Popis: Zábavná a jednoduchá hra pre deti vo veku od 2,5 do 5 rokov, v ktorej sa deti naučia používať a rozlišovať farby. Karty sú plastové, majú tak väčšiu odolnosť. Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Eduludo - Primo Ludo - Tvary,
originálny názov: Primo ludo formes, kód: DJ08368
Popis: Zábavná a jednoduchá hra, v ktorej sa deti učia spoznávať tvary. Nie je ľahké všetky tie mačky od seba rozlíšiť. Podarí sa to len podľa tvaru na ich tričku.  
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Eduludo - Primo Ludo - Čísla,
originálny názov: Primo ludo chiffres, kód: DJ08366

Popis: Zábavná a jednoduchá hra, v ktorej sa deti od 2,5 roku naučia počítať od 1 do 3. Naučia sa pomenovať číslovky a počítať. 
Pravidlá na stiahnutie
 

Názov hry: Eduludo - Počítame zvieratká, originálny názov: additions, 
k
ód: DJ08312
Popis: Veselá počítacia hra. Deti zábavnou formou pochopia jednoduché sčítanie do 10. 
Pravidlá na stiahnutie
 

Názov hry: Sologic - Pretekári, originálny názov: Sologic Finish Logic, kód: DJ08540
Popis: Logická hra pre 1 hráča od 6 rokov. Dokážete pomocou pomôcok zistiť poradie postáv v cieli? Pre každé zadanie existuje iba jedno riešenie. Hra rozvíja logiku a trpezlivosť. Pravidlá na stiahnutie
 

Názov hry: Eduludo – Numerix – počítame do 10, originálny názov: Numerix, 
k
ód: DJ08349
Popis: Jednoduchá a zábavná hra učí deti pochopiť základné číslovky a množstvá. Položte pred dieťa štipce a balíček kariet. S pomocou jednej karty rozoznávajte s dieťaťom rôzne spôsoby, ako vyjadriť množstvo. 
Pravidlá na stiahnutie

Názov hry: ABC bum, originálny názov: ABC BOOM, kód: DJ08543
Popis: Hra pre 2 – 4 hráčov od 8 rokov. ABC bum je hra zameraná na šikovnosť a slovnú zásobu.  
Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Sologic – Cesta z podzemí, originálny názov: Dungeon Logic, kód: DJ08570
Popis: Logická hra pre 1 hráča od 8 rokov. Stratili ste sa v podzemí a musíte nájsť správnu cestu, aby ste sa dostali von. Pokúste sa pomocou kariet, na princípe domina, postaviť cestu k východu. Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Guzzle,
originálny názov: Guzzle kód: DJ08471

Popis: Guzzle je logická puzzle hra. Obaja hráči medzi sebou súťažia, kto ako prvý zostaví chobotnicu. Cieľom hry je čo najrýchlejšie zostaviť chobotnicu s ôsmimi chápadlami. Pravidlá na stiahnutie


Názov hry: Cool School – Kam patrí?, originálny názov: Pick me up, kód: DJ08534
Popis: Tiger, ponožky, kanva… čo majú všetky tieto obrázky spoločné? Triediaca hra, ktorá deťom pomôže rozvíjať ich jazykové, logické a pozorovacie schopnosti. Pre 2 – 4 hráčov od 4 rokov.  
Pravidlá na stiahnutie

 

Online obchod
Zdieľať
Kristýna Křížová Kristýna je zakladateľka a duša Agátinho sveta, ktorému dáva smer. Spolu so svojou sestrou Luciou skúmajú tuzemský i zahraničný trh, aby do sortimentu začlenili tie najlepšie hry a hračky. Pretože len hry, hračky, knižky a stavebnice, ktoré vynikajú prínosom pre deti, kvalitou spracovania, bezpečnosťou aj dizajnom môžu do Agátinho sveta. A taký je potom svet, ktorý pre nás tvoria.